De bedste spil til Vita

Folk spørger mig tit om hvilke spil jeg kan anbefale til PSP og til den nye Vita. Derfor har jeg forsøgt at lave en lille liste over mine yndlingsspil. Listen kunne være rigtig lang, så jeg har forsøgt at holde den lidt kort med en beskrivelse over hvorfor de nævnte spil netop er noget der fanger mig.

LittleBigPlanet er lanceringstitlen og et spil som de fleste kender til, da utroligt mange på almindelige PlayStations også spillede spillet. Det er et utroligt sjovt spil, især når man spiller flere af gangen. Det er et spil jeg har spillet utroligt meget og kunne blive ved med at spille i en evighed. Det er et godt spil til at tage frem for et hurtigt spil.

Limbo er et danskproduceret spil, som mange igen nok har hørt om. Det et utroligt flot grafisk og fortjener næsten en større skærm end en Vita har. Spillet er fantastisk gennemført og man kan virkeligt mærke stemningen når man spiller det. Det er et af de spil jeg er blevet fanget allermest af når jeg har spillet på min Vita og har nærmest siddet klistret til skærmen over flere omgange og helt klart et spil jeg kan anbefale folk at spille, da det har en god historie, er flot og stemningsfyldt og så gør det heller ikke noget at det er lavet af danskere.

Rayman Origins er en klassiker uden lige. Vi kender nok alle til Rayman spil af den ene eller anden type. Rayman Origins er et af de spil jeg har brugt klart mest tid på og nok også er blevet mest frustreret over når jeg har haft svært ved at gennemføre nogle af de enkelte missioner. Dette er dog en god ting og bringer minder tilbage fra gamle dage hvor spil til tider var utroligt krævede. Spillet er samtidig fantastisk flot grafisk og nok et af de pæneste spil til Vita. For at se hvor flot det er vil jeg anbefale folk at tage et kig på denne korte anmeldelse hvor man kan se noget af spillet samt hvordan det ser ud. Det er utroligt flot lavet og samtidig er der lang spilletid i spillet. At det samtidig har et nostalgisk touch gør blot det hele endnu bedre.

Tearaway er det man kan kalde et børnespil der er egnet for vokse. Det er et såkaldt sandbox spil hvor man har sit persona der er en lille figur lavet ud af papir som man kan klæde på og skabe sin egen personlighed for. Det er et spil der på mange måder kan minde lidt om LittleBigPlanet, dog meget simplere i koncept, men dog meget flottere grafisk. Det er elegant lavet hvorpå de har gjort noget der egentlig burde være simpelt til at have så meget dybde og nok også en af grundende til at spillet tit bliver anset som værende et af de klart bedste spil til Vita. Jeg er personlig stor fan af spillet og har også brugt meget tid på spillet som nærmest hele tiden formår at forny sig.

Listen over mine spil jeg spiller mest og mener er bedst kunne være meget længere, men her er der i hvert fald et udvalg og det er helt klart også de ovennævnte spil, som jeg vil mene at alle som minimum bør prøve på deres Vita.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *