Hvorfor jeg valgte PSP

Sony PlayStation Portable har desværre ikke den samme udbredelse som den havde dengang den første udgave kom ud, hvilket desværre er lidt trist, da jeg mener at det er den bedste håndholdte spillekonsol der nogensinde er lavet – hvilket stadigvæk gør sig gældende med den nye udgave, Vita. Men hvorfor valgte jeg egentlig at det var PSP det skulle være i sin tid? Jeg har tænkt lidt tilbage som man nu gør og mener også at nogle af de tanker jeg gjorde dengang stadigvæk er dem som går igen nu.

Det hele startede med at jeg som mange andre gerne ville have en håndholdt konsol. Jeg har altid været fan af at spille og havde både en normal Playstation samt en Nintendo64 i sin tid. Der var flere muligheder med håndholdte. Jeg husker dog tydeligt tilbage at jeg blev fanget af en af reklamerne, nemlig denne som de viste i tv og som fangede mig.

Reklamen var med til at give lidt ekstra liv i drømmen om en PSP. Det altafgørende var dog at mange af mine venner var begyndt at få PSP og jeg kunne se hvor meget sjov de havde det sammen når de spillede på den. Dette var også grunden til at jeg valgte at få fat i en og jeg var også super glad for det valg dengang og er det stadigvæk den dag i dag, hvor valget af PSP var med til at definere en stor del af mine skoleår og den vennekreds jeg havde dengang og nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *