Mig og teknologiens forunderlige verden

Selvom min blog primært handler om PSP og de forskellige udgaver af den, så er det langt fra det eneste udstyr jeg har stående og jeg er som tidligere nævnt stor fan af forskellige former for teknologi og computere. Jeg har siden jeg var barn været stor fan af teknologi og de ting man kan med det. Da jeg voksede op og vi på skolen fik computere hvor vi havde mulighed for at lege på internettet var det en helt ny verden der åbnede sig for mig. Jeg var utrolig nysgerrig af væsen og brugte timevis på at læse frem og tilbage om hvordan computere fungerede og hvordan teknologien udviklede sig. Computere og it samt ting der hører til som spil og software har en stor plads i mit hjerte og vil altid have det. Min generation er vokset op med det og det vil være noget vi tager med os når vi er gamle.

Nu har jeg nærmest et lager bestående af mange forskellige computerdele og forskellige spillekonsoller som jeg stadigvæk tager frem og ikke kan nænne at smide ud. Ved siden af studiet nu bruger jeg også meget af min tid med computere og teknologi og i den grad også meget tid på at finde informationer om det nyeste inden for de forskellige teknologier og lignende på internettet samt gennem samtaler med venner og studiekammerater.

super-nintendo

Jeg er også den i min vennegruppe der har flest elektroniske ting stående som jeg benytter mig af. Der er nærmest alt inden for de 3 seneste generationer af spilkonsoller og også ældre konsoller som fx en gammel Super Nintendo jeg anskaffede for nogle år siden. Det samme gør sig også gældende med computere hvor jeg også har to stationære computere og en bærbar jeg gør brug af. Ud over det er der diverse mobiltelefoner og tablets og selvfølgeligt de forskellige generationer af PSP jeg ejer. Det er en større samling jeg har fået lavet over årene og det er ikke en der bliver gjort mindre lige foreløbigt. Jeg finder teknologi magisk og det hænger nok også meget sammen med hvor glad jeg er for at pille ved ting og forsøge at på at lave ændringer. Nogle af mine projekter er måske ikke altid lige realistiske, men jeg føler at det er en god måde at udfordre sig selv og sin viden og prøve nye ting af, som fx når man bruger adskillige dage på at finde den perfekte computer og samle den, eller når man skal gennemføre et svært spil på konsollen, hvor mange til tide er nød til at bruge nærmest urimeligt mange forsøg på det. Teknologi byder på mange muligheder og det er også en af de ting jeg kan lide ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *