Om PSPvenner.dk

Dette er en kort introduktionstekst, hvor jeg vil forsøge at forklare lidt om hvad PSPvenner.dk er for en side, samt hvad I kan forvente at finde her på siden. PSPvenner.dk er er hjemmeside startet af mig som hedder Mads ud fra en af mine store interesser, som er at spille på den portable spillekonsol, PSP også kaldet for Playstation Portable.

Jeg har været fan af PSP lige siden den første udgave kom ud, hvor jeg sammen med et par af mine venner alle sammen var heldige at få fat i en PSP. Det førte til mange timer hos hinanden og ude i skolegårdene, hvor vi fik spillet igennem. Dette har holdt ved lige siden og har også gjort at vi stadigvæk i den samme gruppe af venner stadigvæk har PSP og stadigvæk bruger dem flittigt og alle det til fælles.

PSP er dog ikke det eneste jeg går op i og jeg har også en del andre interesser. Til dagligt går jeg på universitet og bor i en lille lejlighed. Ud over at læse går jeg meget op i IT og sport. Her er det meget computere og spil samt computerprogrammer jeg går meget op i. Jeg kan godt lige at være lidt nørdet med tingene og holder mig ikke tilbage for at lære nye ting når det kommer til elektronik og it.

Det er blandt andet disse interesser jeg vil skrive om her på bloggen. Siden her har til formål for mig at få skrevet lidt om mit privatliv, hvor jeg har valgt PSP og de venskaber jeg har omkring PSP som hovedtema, da det er noget der fylder meget i mit liv og som jeg også har som en stor interesse. Samtidig er det ikke tit at man oplever blogs skrevet om netop PSP, hvilket også gjorde at det var et nemt valg for mig. Jeg vil komme ind på en masse ting omkring Sony PSP samt de andre ting der fylder i mit liv, så I kan forvente at finde alt mellem himmel og jord her på siden, lige fra trivielle hverdagsting til mine tanker om elektronik og spil.