Velkommen til bloggen

Hej alle og velkommen til det første indlæg på PSPvenner.dk. Jeg vil her forklare lidt om hvad du vil kunne finde på siden her fremover og hvad jeg er for en person. Kort fortalt så hedder jeg Mads og er pt studerende på universitet og bor for mig selv i en lille lejlighed. Jeg har kaldt siden her for PSPvenner ud fra en af mine interesser, som er Sony PSP eller Playstation Portable som den også kaldes. Grunden til at ordet venner indblandes, skyldes at vi er en mindre gruppe af venner, som alle har en stor interesse for PSP. Dette skete da den første PSP kom ud, hvor vi var en flok der var så heldige at få fat i den. Vi brugte adskillige timer sammen omkring PSP hvor vi snakkede om den og spillede sammen, hvilket gjorde at nogle af dem jeg måske ikke normalt ville være venner med pludseligt blev en del af gruppen som stadigvæk holder ved.

sony-psp

Jeg er derfor også stor fan af PSP og de ting som den kan og mener at det er en genial måde at spille på, da man altid lige kan have den ved hånden. Der vil derfor også være en del indlæg at finde her på siden omkring PSP, nyheder omkring PSP samt meget andet relevant.

Ud over PSP, så har jeg også en del andre interesser som man vil kunne læse om her på siden. Jeg går meget op i spil, elektronik og computere generelt og kan være lidt af en nørdet type. Jeg elsker at rode med et og lige så meget at skrive om det, så det vil der også blive plads til her på siden, hvor jeg dog også vil tage sidespring med andre ting der fylder i mit privatliv og hvad jeg går og laver i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *